You are currently viewing Kiertotaloutta GreeniX-pelikoneilla
Kuva: GreeniX

Kiertotaloutta GreeniX-pelikoneilla

Alansa markkinajohtaja Taitonetti Oy pelastaa maailmaa pelikone kerrallaan. Käytettyihin tietokoneisiin erikoistunut Taitonetti Oy lanseerasi vuosi sitten käytettyjen pöytäkoneiden runkoihin rakennetuista pelikoneista GreeniX-pelikonebrändin. GreeniX-pelikoneissa yhdistyvät käytetyt yrityskoneet ja uudet tehokkaat näytönohjaimet. Koneita on myyty vuodessa jo noin 5000 kpl Taitonetti.fi -verkkokaupasta Suomessa ja Bytdator.se -verkkokaupasta Ruotsissa.

”Olemme hyvin tavoittaneet kohdeyleisön ja saavuttaneet brändäyksellä ne tavoitteet, joita sille asetettiin. Yhdistimme nimessä ekologisuuden ja vihreät arvot eli greenin ja toisaalta käytetyille koneille annettavan uuden elämän, jota kuvaa feenix-lintu. Tästä syntyi GreeniX”, kertoo toimitusjohtaja Mikko Veijola.

”Erityisen suosittuja GreeniX-pelikoneet ovat aloittelevien pelaajien keskuudessa, joille hinta-laatusuhteella on erityisesti merkitystä. Peliharrastusta ei ole järkevää aloittaa 1000 euron koneella, vaan alkuun pääsee erinomaisesti jo muutaman sadan euron hankinnalla. Jouluun ja erityisesti Black Fridayhin Taitonetissä satsataan paljon. ”Olemme panostaneet Black Fridayhin jo 6 vuotena, mutta tänä vuonna siitä tulee erityinen. Kevään korona-epidemia siirsi kauppaa verkkoon valtavasti ja olemme osaltamme valmiita kasvavaan kysyntään”, lupaa toimitusjohtaja Mikko Veijola.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa