You are currently viewing TESTISSÄ: Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

TESTISSÄ: Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Lukuaika:2 minuuttia

Kasveja ja zombeja täynnä oleva hauska peli Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville julkaistiin 18.10.2019 PClle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4 konsoleille. Kyseessä on jatko-osa Plants vs. Zombies pelisarjalle Jonka kehittäjä on PopCap Games. Lajityyppinä on kolmannen persoonan ammuntapeli.

Vaikka kyseessä on ammuntapeli, se sopii hyvin myös nuorille pelaajille. Ideana pelissä on kilpailla vastakkain erinäisissä tehtävissä ja myös pvp muodossa. Pystyt valitsemaan oman puolesi joko kasvina tai zombiena ja valitsemaan hahmon millä pelaat.

Tässä uusimmassa pelissä on parannettu grafiikoita sekä tuotu uusia hahmoja peliin. Pelissä on mielestäni tuotu enemmän esille yhteisöllistä pelaamista yleisen lobbyn muodossa joka on hyvä asia. On myös mahdollista muodostaa kavereiden kanssa privaatti lobby alue jonne ei tuntemattomat pääse.

Fiilis noin 6h pelin pelaamisen jälkeen on hyvä. Pelissä riittää paljon tekemistä niin pvp peleistä tykkääjille sekä yksinpelaajillekkin. Peli on siis todella monipuolinen ja tekeminen ei varmasti lopu kesken ihan heti. Omia hahmoja pystyy mukavasti muokkaamaan erinlaisilla asusteilla joka on iso plussa!

Peli on testattavana Playstation 4 sekä Xbox One konsolin EA access sekä Origin access jäsenyyksien kautta 10 pelitunnin ajan jos peli herätti kiinnostuksen.

Lähde: EA.com


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Arvontahullut innostuvat mahdollisuudesta voittaa

Arvontahullut ovat ihmisiä, jotka rakastavat osallistua kaikenlaisiin arvontoihin ja kilpailuihin. Heidän mielestään on jännittävää ja hauskaa odottaa, että onnenpyörä pysähtyy heidän kohdalleen tai että heidän numeronsa arvotaan voittajaksi. Arvontahullut tietävät, että voittaminen on vain tuurista kiinni, mutta he eivät anna sen lannistaa itseään. He ovat valmiita kokeilemaan onneaan uudelleen ja uudelleen, sillä he tietävät, että seuraava voitto saattaa olla aivan nurkan takana.

Clas Ohlson Tampere – Löydä kaikki tarvitsemasi kätevästi yhdestä paikasta

Clas Ohlson Tampere on monipuolinen kauppa, josta löydät kaiken tarvitsemasi kodin ja vapaa-ajan tarvikkeisiin. Kauppa sijaitsee kätevästi Tampereen keskustassa, joten se on helppo löytää ja siellä on aina mukava asioida. Clas Ohlsonilla on laaja valikoima erilaisia tuotteita, kuten työkaluja, kodinelektroniikkaa, askartelutarvikkeita ja paljon muuta. Lisäksi kaupasta löytyy myös hyödyllisiä palveluita, kuten avaimen tekoa ja patterin vaihtoa. Clas Ohlson Tampere on todellinen löytöpaikka kaikille, jotka tarvitsevat käteviä ja laadukkaita tuotteita arkeensa.

Kotieläimet tuovat iloa ja rauhaa arkeen

Kotieläimet ovat ihania kumppaneita, jotka tuovat paljon iloa ja rauhaa arkeen. Ne ovat uskollisia ja rakastavia, ja niiden seurassa on aina mukavaa olla. Kotieläimiä voi olla monenlaisia, kuten koiria, kissoja, kaneja tai vaikka kanoja. Jokaisella eläimellä on oma persoonallisuutensa ja tarinansa, ja niiden kanssa vietetty aika on aina arvokasta. Kotieläimiä hoitaessa oppii myös vastuullisuutta ja huolehtimista toisesta olennosta. Niiden läsnäolo rauhoittaa mieltä ja auttaa unohtamaan arjen stressit. Kotieläimet ovat todellinen aarre, joka ansaitsee rakkautta ja kunnioitusta.

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

Vastaa