You are currently viewing Apex Legends saa vihdoin uuden kartan!
kuva: Apex Legends / Respawn Entertainment

Apex Legends saa vihdoin uuden kartan!

Lukuaika:1 minuuttia

Huippusuosittu Respawn Entertainmentin  kehittämä Apex Legends saa ensviikolla Meltdown kantavalle kolmos kaudelle todella suuren muutoksen. Peliin on tulossa nimittäin täysin uusi kartta nimeltään World’s Edge.

Myös paljon huhuttu uusi ”Crypto” hahmo on myös tulossa peliin, joka pystyy lähettämään dronen hetkeksi taivaalle lentoon tarkkailemaan pelikenttää ja seuraamaan vastustajien liikkumista.

Myös paljon muuta uutta on luvassa uudelle kaudelle, jonka voit selata loppuun suoraan TÄÄLTÄ.


Muuta mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Cappuccino – Suosittu kahvin harrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

Vastaa