ENCE on DreamHack Winter 2018 MESTARI!

Suomalainen ENCE eSports joukkue on voittanut DreamHack Winter 2018 pelatun CSGO-turnauksen. ENCE voitti joukkueen Bravadon  kartoissa de_train sekä de_infernon , joten kolmatta karttaa ei enää tarvittu.

Voit katsoa ottelut uudelleen suoraan twitch-palvelusta tai alla olevasta upotusta videosta.

Katso Bravado vs ENCE – Train – DreamHack Open Winter 2018 (lähettäjä: DreamHackCS) sivulla www.twitch.tv

 

Katso Bravado vs ENCE – Inferno – DreamHack Open Winter 2018 (lähettäjä: DreamHackCS) sivulla www.twitch.tv

 

Muuta luettavaa muualta

Helsingin vuokra-asuntojen kysyntä ylittää tarjonnan

Helsingin vuokra-asuntojen asuntomarkkinat ovat jo pitkään olleet kuumassa kysynnässä. Vuokra-asuntojen saatavuus on ollut rajallista, mikä on johtanut jatkuvaan vuokrien nousuun pääkaupungissa. Asuntotarjonnan niukkuus on yhä edelleen todellisuutta, ja asuntojen hakijoita on enemmän kuin tarjolla olevia asuntoja. Tämä kysynnän ylitarjonta johtaa vuokrien korkeampaan hintaan. Tutustu Vuokra-asunnot Helsinki aiheeseen.

Kuusen tuholaiset uhkaavat metsiä

Suomessa kuusen tuholaiset ovat merkittävä uhka metsien terveydelle ja taloudellisuudelle. Esimerkiksi kuusen runkokuoriaisista ja kuusenjuurikäävästä on tullut vakavia ongelmia metsänomistajille ja metsäteollisuudelle. Näiden tuholaislajien leviäminen on myös lisääntynyt ilmastonmuutoksen myötä. On tärkeää tunnistaa ja torjua näitä tuholaisia, jotta voidaan säilyttää metsien ekosysteemi ja taloudellinen merkitys.

Vastaa