Call Of Duty – Black Ops 4

Lukuaika:1 minuuttia

Uusi suosittu peli Call Of Duty – Black Ops 4 on nyt julkaistu ja se sai hyvät myyntilukemat heti, sillä peliä on myyty jo monta kappaletta eri alustoille. Pelin suosioon vaikuttaa myös se , että peli sisältää suositun ”Battle Royale” pelimuodon eli Blackout-moden.

Blackout pelissä voit pelata yksin, kaksin tai 4 pelaajan porukassa. Tarkoituksena on kerätä aseita ja tarvikkeita maasta ja selvitä viimeisenä hengissä. Viimeinen hengissä oleva pelaaja tai joukke voittaa näin ottelun.

Pelissä on myös ollut julkaisun jälkeen pelaajilla tiettyjä ongelmia pelin kanssa. Yksi ongelmista on ollut pelin käynnistäminen, eli vaikka pelaajalla olisikin hyvä ja tehokas tietokone, niin silti peli ei käynnisty ollenkaan. Monille tulee lukemaan ”game is running” vaikka peli ei todellisuudessa ole auennut ollenkaan.

Toinen ongelma pelin kanssa on ollut se, että peli on jumittanut itsensä alussa olevan videointro kohtaan eikä peli pääse päävalikkoon asti.  Tehtävähallinnasta voi kuitenki sammuttaa tämän prosessin ja yrittää uudelleen pelin käynnistystä.

Muuten peli on vaikuttanut todella hyvältä ja pyörinyt hienosti. Pelin grafiikat ovat todella näyttävät ja muutenki vaikuttaa hyvin tehdyltä peliltä. Myös tuttu zombie-mode vaikuttaa mukavalta!  Kannattaa siis ihmeessä sitäkin kokeilla!

 

 


Muuta luettavaa muualta

Cappuccino – Suosittu kahvin harrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino.

Junat Kartalla-sovelluksella näet junat kartalla realiaikaisesti

Junat Kartalla -sovelluksella käyttäjä voi seurata koko Suomen junaliikennettä. Nimensä mukaisesti sovellus näyttää kullakin hetkellä liikkeellä olevat junat kartalla, jolloin oman junavuoron ajantasaisen sijainnin tarkistaminen on helppoa.

Somemarkkinointi – tavoita asiakkaasi sosiaalisessa mediassa

Somemarkkinointi on tehokas tapa tavoittaa asiakkaat sosiaalisen median kanavissa. Somemarkkinoinnin avulla yritykset voivat lisätä brändin näkyvyyttä, luoda vuorovaikutteista sisältöä ja tavoittaa uusia asiakkaita. Somemarkkinoinnin avulla voidaan myös rakentaa yhteisöllisyyttä ja asiakassuhteita. Somemarkkinointi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, mutta menestyminen vaatii kohderyhmän tuntemusta ja jatkuvaa sitoutumista. Kun somemarkkinointi on toteutettu oikein, se voi tuoda merkittäviä tuloksia ja kasvattaa yrityksen myyntiä ja brändin arvoa.

Vastaa