You are currently viewing Lenovon pika-ale – onko tarve uusille laitteille

Lenovon pika-ale – onko tarve uusille laitteille

Lukuaika:1 minuuttia

FLASH SALE

Suosittujen laitteiden pika-ale! Huipputarjouksia kaikista Lenovon laitteista 3 päivän ajan. Osta 14.-16.9., niin saat jopa 30% alennusta!

Up to 25% off on selected products

Hyödynnä Lenovo-opiskelijakaupan ainutlaatuisia opiskelija-alennuksia.
Rekisteröidy, jotta voit hyödyntää:

  • Opiskelijoille, opettajille, kouluille ja koulutusorganisaatioille suunnattuja erikoistarjouksia ja ‑kampanjoita
  • Jopa 25%:n alennus kaikista kannettavista, tableteista, lisävarusteista ja muista tuotteista.
  • Toimitus ja palautukset aina maksuttomia

Sinulla on oltava yliopiston, koulun tai koulutusorganisaation toimialueella oleva sähköpostiosoite, jos haluat luoda käyttäjätilin opiskelijakauppaan. Tämän jälkeen Lenovo tarkistaa ja aktivoi tilisi.


Muuta luettavaa muualta

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi?

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi, mutta et tiedä minkä puhelimen valitset? Tutustu gigantti puhelimet tai dna puhelimet aiheisiin ja saatat löytää itsellesi sopivan puhelimen itsellesi.

Peliuutisia

Oletko kiinnostunut uusista tietokone- tai mobiilipeleistä? Entä peliohjaimista ja yleensäkin kaikesta digitaaliseen pelaamiseen ja ajanviettoon kuuluvasta. GamingCorner kertoo peliuutiset laajalti Suomeksi omalla sivustollaan, ja tarjoaa pelitarjouksia niin mobiilimaailmasta kuin tietokoneiden ja konsolipelien parista.


Muuta luettavaa muualta

Cappuccino – Suosittu kahviharrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino. Artikkelissa kerrotaan myös Cappuccino ohje / miten valmistaminen tapahtuu.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Junat Kartalla-sovelluksella näet junat kartalla realiaikaisesti

Junat Kartalla -sovelluksella käyttäjä voi seurata koko Suomen junaliikennettä. Nimensä mukaisesti sovellus näyttää kullakin hetkellä liikkeellä olevat junat kartalla, jolloin oman junavuoron ajantasaisen sijainnin tarkistaminen on helppoa.

Vastaa