You are currently viewing Roccatin täysin uusi langaton ja mukautettava Kone XP Air RGB -pelihiiri

Roccatin täysin uusi langaton ja mukautettava Kone XP Air RGB -pelihiiri

Lukuaika:2 minuuttia

White Plains, NY – 26. heinäkuuta 2022ROCCAT, Turtle Beach Corporationin (Nasdaq: HEAR) palkittu PC-pelien oheislaitemerkki esitteli tänään täysin uuden langattoman Kone XP Air RGB-pelihiiren, jossa on pikalataustelakka. The Kone XP Air on Stellar Wireless -versio vastajulkaistusta Kone XP:stä – 15 vuoden tutkimus- ja kehitystyön huipentuma, jonka tavoitteena on tuottaa alan johtava monikäyttöinen pelihiiri. AIMO-yhteensopiva RGB-pikalataustelkka, ROCCATin Stellar Wireless -teknologia, ja Bluetooth®-yhteys tekevät langattomasta Kone XP Airista entistäkin monipuolisemman. Kone XP Air on saatavana mustana tai Arctic White -värisenä, ja pelaajat voivat ennakkotilata sen tänään 177,99 euron OVH:lla osoitteesta www.roccat.com ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä maailmanlaajuisesti. Kone XP Air tulee markkinoille 22. elokuuta 2022.

“Kone XP Air on täydellinen yhdistelmä tyyliä, suorituskykyä ja hyödyllisyyttä”, sanoo René Korte, ROCCATin perustaja ja Turtle Beachin PC-oheislaitteiden toimitusjohtaja. ”Langallisen Kone XP:n vastaanotto on ollut uskomaton, ja fanit ovat heti pyytäneet langatonta versiota, joten olemme innoissamme voidessamme kertoa kaikille, että Kone XP Air on tulossa ja saatavilla alle kuukauden kuluttua.” 

Kuten langallinen edeltäjänsä, Kone XP Air on täydellinen yhdistelmä muotoilua ja teknologiaa. Kone XP Air on peräisin ikonisten pelihiirien pitkästä linjasta, ja siinä on upea 3D RGB -valaistus sekä ROCCATin tarkka Owl-Eye 19K DPI -optinen sensori ja nopeat Titan Optical Switches -kytkimet. Ammattitaitoisesti muotoiltu ergonomia tarjoaa erinomaisen mukavuuden pitkiin pelitunteihin, ja useat painikkeet sekä Kone XP Airin 4D Wheel -pyörä laajentavat hiiren ominaisuuksia 29 ohjelmoitavaan toimintoon. Kone XP Airin läpikuultava kuori ei ainoastaan tarjoa näkymää sen elinvoimaisiin RGB-valaistusalueisiin, vaan mahdollistaa myös langattoman hiiren vain 99 g:n painon.

Uudistetun AIMO RGB -valaistuksen lisäksi Kone XP Airissa on ROCCATin uskomattoman luotettava 2,4 GHz:n Stellar Wireless -tekniikka sekä Bluetooth-yhteys, jonka ansiosta hiiri voidaan yhdistää useiden laitteiden kanssa.

Kone XP Airin mukana tulee tyylikäs AIMO-ominaisuudella varustettu RGB-lataustelakka. Kone XP Air on osa AIMO-ekosysteemiä, jonka ansiosta hiiri ja sen lataustelakka voivat näyttää jopa 16,8 miljoonaa väriä ja kommunikoida muiden AIMO-ominaisuuksilla varustettujen tuotteiden, kuten mekaanisen Vulcan TKL RGB -pelinäppäimistön, kanssa ainutlaatuisen valaistuskokemuksen takaamiseksi kaikissa pelaajien kokoonpanoissa. Kone XP Airin pikalataustelakka tarjoaa jopa viiden tunnin peliajan vain 10 minuutin latauksella. Täyteen ladattuna Kone XP Air tarjoaa jopa 100 tunnin peliajan. Varmuusvarana pelaajille, jotka ovat saattaneet unohtaa ladata hiiren, Kone XP Airin mukana toimitetaan myös ROCCATin PhantomFlex™ USB-C-kaapeli.

Lisätietoja uusimmista ROCCAT PC-pelituotteista ja -lisävarusteista saat osoitteesta ROCCAT.org ja muista seurata ROCCATia sosiaalisessa mediassa: Twitter, Instagram, Facebook, ja YouTube.


Muuta luettavaa muualta

Cappuccino – Suosittu kahviharrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino. Artikkelissa kerrotaan myös Cappuccino ohje / miten valmistaminen tapahtuu.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Junat Kartalla-sovelluksella näet junat kartalla realiaikaisesti

Junat Kartalla -sovelluksella käyttäjä voi seurata koko Suomen junaliikennettä. Nimensä mukaisesti sovellus näyttää kullakin hetkellä liikkeellä olevat junat kartalla, jolloin oman junavuoron ajantasaisen sijainnin tarkistaminen on helppoa.

Vastaa