You are currently viewing Uusi VALORANTin ruohonjuuritason e-urheilu-sarja Beacon käynnistyy

Uusi VALORANTin ruohonjuuritason e-urheilu-sarja Beacon käynnistyy

Lukuaika:3 minuuttia

Lontoo, Iso-Britannia – Promod Esports käynnistää yhdessä Riot Gamesin kanssa Beaconin, kilpailullisen VALORANT-pelisarjan Pohjois-Euroopan alueella. Alueellinen kilpailu täyttää kuilun ottelunmuodostuksen ja laajemman VALORANT-e-urheilu-ekosysteemin välillä ja luo aivan uusia väyliä pelaajille Isossa-Britanniassa, Irlannissa ja Pohjoismaissa.

”Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Promod Esportsin kanssa Beaconin lanseeraamisessa, joka tarjoaa uusia ja jännittäviä mahdollisuuksia Pohjois-Euroopan kilpailullisille VALORANT-pelaajille. Odotamme innolla, että saamme toivottaa uudet pelaajat tervetulleiksi VALORANT-e-urheilun pariin!” – Will Attwood, Riot Gamesin Pohjois-Euroopan kilpailukokemuspäällikkö

Beaconissa on vuosittain kaksi lohkoa, joista kumpikin koostuu lukuisista kolmannen osapuolen järjestämistä turnauksista, joissa joukkueet saavat pisteitä suoritustensa perusteella. Pisteiden perusteella määritetään jako ja sijoitus Circuit Finals -loppuotteluihin kunkin osion lopussa. Kun jokaisessa piirifinaalissa on useita divisioonia, kaikentasoisilla pelaajilla on mahdollisuus päästä suuriin finaaleihin ja saada selvä näyttö siitä, miten he pärjäävät koko alueen pelaajia vastaan.

Pohjois-Euroopan alueellisen liigan (Polaris) lisenssin haltijoina Promodilla on hyvät mahdollisuudet laajentaa nykyistä VALORANT Esports -ekosysteemiä Beaconiin, joka toimii uutena porttina kilpailulliseen pelaamiseen Irlannissa, Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa.

”Pelaajan matka e-urheilussa alkaa pienistä yhteisöistä, jotka kilpailevat keskenään, ja tämä on edelleen tärkeä osa e-urheilua. Olemme ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä Riot Gamesin kanssa luodaksemme ja hallinnoidaksemme tätä ponnahduslautaa pelaajille Pohjois-Euroopassa, ja samalla voimme tehdä yhteistyötä fantastisten yhteisöjen ja olemassa olevien kilpailujen kanssa, jotta pelaajille voidaan tarjota monia mahdollisia reittejä tulla seuraavaksi supertähdeksi.” – Rob Black, toimitusjohtaja, Promod Esports

Promod tekee yhteistyötä Riot Gamesin, turnausjärjestäjien ja VALORANT-yhteisöjen kanssa turnausten järjestämiseksi Pohjois-Euroopan alueella. Lohko 1:n aikana VALORANT-yhteisö The GooseHouse (11. ja 12. kesäkuuta) ja e-urheilu-pelialusta LeaguesGG (25. ja 26. kesäkuuta) isännöivät omia online-turnauksiaan, joiden tarkemmat yksityiskohdat paljastetaan lähiviikkoina. 

Dreamhack Summer (18. – 20. kesäkuuta) ja EPIC36 (8. – 10. heinäkuuta) ovat LAN-kilpailut osallistuville pelaajille luoden yhdistelmän tapoja kerätä piiripisteitä.

Beaconin ensimmäiset Circuit Finals -kilpailut järjestetään 19.-20. elokuuta, ja ne koostuvat kolmesta kilpailusarjasta. Kaikkien divisioonien kesken jaetaan 10 000 euron palkintopotti, ja joukkueet kilpailevat pudotuspelissä divisioonien mestaruudesta.

Lisätietoja Beaconista, soveltuvista turnauksista ja piirin finaalitiedoista saat Polarisin Twitteristä, Instagramista ja Facebookista tai viralliselta Beacon-sivustolta beacon.mp.

Lisätietoja Promod Esportsista:

Promod Esports on erikoistunut e-urheilu-toimisto, joka keskittyy luomaan ja parantamaan uskomattomia kokemuksia aktivointiensa, lähetystensä ja turnaustensa avulla. Promod on teknologia- ja innovaatiovetoinen e-urheilutoimisto, joka pyrkii tarjoamaan menestysalustoja alalle ruohonjuuri- ja kansainvälisellä tasolla. Promod työskentelee yhdessä IP:n omistajien, kuten tuotemerkkien, pelinkehittäjien ja oikeuksien haltijoiden kanssa luodakseen mukaansatempaavaa suoraa lähetyssisältöä järjestämiensä turnausten ympärille sekä tapahtumatuotantoa ja organisoitua pelaamista. Lisätietoja saat heidän verkkosivuiltaan, sähköpostitse osoitteesta contact@promod.gg tai seuraamalla heitä LinkedInissä ja Twitterissä.

Lisätietoja Riot Gamesista:

Riot Games perustettiin vuonna 2006 kehittämään, julkaisemaan ja tukemaan maailman pelaajakeskeisimpiä pelejä. Vuonna 2009 Riot julkaisi debyyttipelinsä League of Legendsin, joka sai maailmanlaajuista suosiota. League on noussut maailman pelatuimmaksi PC-peliksi ja e-urheilun räjähdysmäisen kasvun keskeiseksi moottoriksi. League on nyt toisella vuosikymmenellään, ja Riot jatkaa pelin kehittämistä ja tarjoaa pelaajille uusia kokemuksia Teamfight Tacticsin, Legends of Runeterran, VALORANTin, League of Legendsin ja League of Legends: Wild Riftin sekä useiden keskeneräisten pelien kautta. Riot laajentaa Runeterran maailmaa myös multimediaprojekteilla, jotka liittyvät musiikkiin, sarjakuviin, lautapeleihin ja Arcane-animaatiosarjaan. Brandon Beckin ja Marc Merrillin perustaman ja toimitusjohtaja Nicolo Laurentin johtaman Riotin pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa, ja sillä on yli 3000 riotilaista yli 20 toimistossa ympäri maailmaa.


Muuta luettavaa muualta

Cappuccino – Suosittu kahvin harrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Tällä artikkelilla on 3 kommenttia

Vastaa