You are currently viewing ESL Gaming julkistaa tiedot tulevista naisten CS:GO-turnauksesta: ESL Impact

ESL Gaming julkistaa tiedot tulevista naisten CS:GO-turnauksesta: ESL Impact

Lukuaika:2 minuuttia

Esports-turnauksen järjestäjä ESL Gaming on jakanut yksityiskohtia tulevasta naisten CS:GO-turnauksesta/sarjasta, jonka nimi on ESL Impact.

ESL Impactilla on kaksi liigakautta suorilla finaaleilla, erillisellä tapahtumalla ja online-käteiscupeilla kaikkien naisten joukkueille. ESL Impactin yhteenlaskettu palkintopotti on 500 000 dollaria.

ESL Impact on osa #GGFORALL-aloitetta, josta ESL Gaming ilmoitti viime vuonna. Ilmoitusta seurasi kiivas keskustelu ja kiista sosiaalisessa mediassa vain naisille turnauksista.

17. maaliskuuta alkaen ESL Impact League pelataa,n ja lähetetään joka torstai ja perjantai kuuden viikon ajan. Kahdeksan joukkuetta aluetta kohden jaetaan kahteen neljän ryhmään ja pelataan round-robin paras kolmesta -muodossa.

Liigakaudella on yhteensä 24 joukkuetta kolmella alueella: Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa. Kaksi joukkuetta kummaltakin alueelta kutsutaan suoraan, ja muut kuusi joukkuetta ratkaistaan avointen karsintojen kautta. Kunkin alueen kaksi parasta joukkuetta sekä kaksi villi korttijoukkuetta kilpailevat dreamhack dallasin maailmanlaajuisissa finaaleissa kesäkuussa 2022.

ESL Gaming ilmoitti myös, että nykyiset ESEA-alustalla ESL:n omistamat Cash Cupit nimetään uudelleen ESL Impact Cash Cup -turnauksiin, ja niihin sisältyy erityisiä turnauksia Etelä-Afrikalle ja Oseanialle.

Pelivinkki:

Huomenna G2 kohtaa Liquidin IEM Katowice Lower Bracket -ottelussa. Vaikka G2 hävisi tänään fnaticille 1-2, he ovat suosikkimme Liquidia vastaan. Amerikkalainen Liquid on hävinnyt FaZelle ja NaVille. Samalla G2 on hävinnyt fnaticille, mutta voittanut MIBR: n … G2 on edelleen häämatkalla uuden IGL: n kanssa OG: sta tullen Aleksin kanssa, mutta tämän pitäisi olla selkeä voitto Euroopan joukkueelle, ja osoitus siitä, että Aleksi ja G2 tekivät oikean liikkeen.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Vastaa