You are currently viewing Metaversen avatar alusta Ready Player Me keräsi 13 miljoonaa dollaria

Metaversen avatar alusta Ready Player Me keräsi 13 miljoonaa dollaria

Lukuaika:1 minuuttia

Wolf3D ilmoitti tänään sulkeneensa rahoituskierroksen metaverse avatar-alustalleen Ready Player Me. Se keräsi 13 miljoonaa dollaria, ja kierrosta johtivat Wisen perustajan johtama Taavet+Sten ja Teleportin perustaja Sten Tamkivi. Muita varainhankinnan sijoittajia ovat Konvoy Ventures, NordicNinja ja Tom Preston-Werner, Githubin perustaja.

Ready Player Me:n tavoitteena on tarjota käyttäjille räätälöity avatar, joka siirtyy koko metaversumiin. Pelaajat voivat rakentaa avatarinsa kuvista tai tyhjästä, ja käyttää niitä sitten yli 900 sovelluksessa ja pelissä. Yhtiö aikoo käyttää rahoitusta vakiinnuttaakseen paikkansa ”metaversen oletus avatar-järjestelmänä”.

Ready Player Me:n toimitusjohtaja Timmu Tõke sanoi lausunnossaan: ”Vuosi 2021 on ollut Ready Player Me:lle läpimurtovuosi – avatar-alustamme käyttöönotto on kasvanut 25 yrityksestä 900 yritykseen. Antamalla ihmisille avatareja, jotka matkustavat virtuaalimaailmoissa, voimme tehdä metaversumisita enemmän yhtenäisen. Metaverse ei ole yksi paikka tai alusta, se on tuhansien kokemusten verkosto. Rahoituksen avulla skaalaamme kumppaniverkostoamme edelleen ja rakennamme kehittäjille kaupallistamistyökaluja, joiden avulla he voivat ansaita rahaa avatarin mukautusresursseilla ja NFT: llä. Tavoitteenamme on tulla metaversen oletusjärjestelmäksi.”

Yksi yrityksen tulevista projekteista sisältää puettavien NFT-den ja avatarien virtuaalimuodin. Yhtiö on aiemmin tehnyt yhteistyötä Diorin ja New Balancen kanssa ja viimeksi Deadmau5: n kanssa ”Head5” NFT-kokoelmassa.

NFT-pelit

Jos haluat olla ajantasalla siitä mitä kryptojen maailmassa tapahtuu, ja mitä uutuuksia esimerkiksi Solajump tuo NFT-pelaamiseen, seuraa eri sivujamme tasaisesti. Uutisten mukana voit saada myös hyviä vinkkejä sijoittamiseen, pelaamiseen tai muuten vain harrastamiseen ja ajanviettoon.


Muita aiheita muualta luettavaksi sinulle:

Suomalaiset ovat kahvikansaa, mutta tiesitkö tämän Moccamasterista?

Ensimmäinen Moccamaster jonka suunnitteli Gerard C. Smit, julkistettiin vuonna 1969. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan käsityönä Alankomaissa.

Monen suomalaisen taloudesta tai yrityksen toimistosta löytyy Moccamaster, mutta nykyään löytyy myös kahvikapseleita monesta taloudesta. Kapselikahveja on monta eri makua, joten löydät varmasti mieluisan kahvin itsellesi. Tutustu kapselikahvi valikoimiin kapselikahvit.fi nettisivustolla.

Vastaa