You are currently viewing FINESPORTS: WARZONE AVOIN TURNAUS

FINESPORTS: WARZONE AVOIN TURNAUS

Lukuaika:1 minuuttia

Nyt on taas mahdollisuus tulla näyttämään taidot Call of Duty Warzonen parissa. FINESPORTS järjestää 26.2 Warzone private trio turnauksen, jossa parhaiten sijoittuville tiimeille löytyy palkintoja.

Turnaukseen osallistuvan tulee olla vähintään 18-vuotias. Turnaukseen pääsee osallistumaan ensimmäiset 50 ilmoittautunutta tiimiä. Turnaus on cross-platform.

AIKATAULU

Turnaus järjestetään Pe 26.2.
14:00 Check-In alkaa
17:45 Lobby aukeaa
18:00 Ensimmäinen peli

Turnauksessa pelataan yhteensä neljä erää, joten varaa aikaa itsellesi riittävästi. Warzone erä kestävää n. 20-30min ja erien välissä pidetään n. 15min downtime.

Warzone private match ominaisuus on vielä BETA versiossa, joten voi olla että turnauksessa ilmenee kolmannesta osapuolesta johtuvia häiriöitä. Voittaja julkaistaan, kun pisteet ovat laskettu ja tulos on selvillä.

PALKINNOT

1. sija: 60€
2. sija: 30€
3. sija: 15€

Osallistumismaksu 15€ per tiimi(trio) eli 5€ per osallistuja.

PIsteytys Turnauksessa annetaan pisteitä eliminoinneista ja sijoituksesta. Eliminoinnit: Jokainen eliminointi on 1 pisteen arvoinen. Sijoitukset: 1. sija: 12 pistettä 2. sija: 10 pistettä 3. sija: 8 pistettä 4. sija: 7 pistettä 5. sija: 6 pistettä 6. sija: 5 pistettä 7. sija: 4 pistettä 8. sija: 3 pistettä 9. sija: 2 pistettä 10. sija: 1 piste Jokaisen erän jälkeen tiimi ilmoittaa oman sijoituksensa ja yhteenlasketut eliminoinnit.

Katso Turnaussäännöt.

Ilmoittautuminen tapahtuu Finesportsin verkkokaupan kautta. Osallistumislipun oston yhteydessä kysytään tarvittavat tiedot osallistujilta. Tiimin kapteeneihin ollaan yhteydessä sähköpostitse, sekä Discordin välityksellä. Turnausta hallinnoidaan Discordin välityksellä, joten käy liittymässä jo valmiiksi Finesportsin uudelle Discord palvelimelle.

Lisätietoa löydät osoitteesta: https://www.finesports.fi/warzone-avoin-turnaus/

Lähde: SuomieSports / Fineports


LUITKO MYÖS NÄMÄ?
FUNPLUS PHOENIX FPX JA JESSE ‘ZEHN’ LINJALA TURNAUSVOITTOON
KRAFTON, INC. ELI PUBG ON KERTONUT VUODEN 2021 TAPAHTUMISTA

Vastaa