You are currently viewing AleksiB ja OG näyttivät vahvoja otteita Flashpoint 2 turnauksessa

AleksiB ja OG näyttivät vahvoja otteita Flashpoint 2 turnauksessa

Lukuaika:2 minuuttia

Suuren juhlan tuntua oli saatavilla koko rahan edestä Flashpoint 2 turnauksessa. Jokaisen kotimaisen CS:GO pelaajan tietämä AleksiB ja hänen luotsaamansa OG näyttivät erittäin vahvoja otteita pelatessaan Cloud9 joukkuetta vastaan.

Vaikka Cloud9 onkin yksi maailman suurimmista organisaatioista e-urheilun saralla, ei se ole kuluneiden vuosien aikana onnistunut nostamaan päätään. Kyseessä on etenkin Yhdysvalloissa vaikuttanut seura, joka on niittänyt mainetta esimerkiksi League of Legends- sekä Hearthstone -pelien parissa.

Kun joukkueen johto päätti muutama kuukausi sitten palata takaisin CS:GO -pelin pariin, oli kaikkien mielestä päätös oikea. Budjetin osalta tällä yrityksellä ei ainakaan ole rahasta puutetta, sillä joukkueen johto päätti investoida pelaajiin yli 6 miljoonaa dollaria. Kyseessä on siis yksi kaikkien aikojen kalleimmista kokoonpanoista CS:GO:n historian aikana.

Yksi mielenkiintoisimmista pelaajista oli Astralis joukkueesta ulos ostettu Patrick ‘’es3tag’’ Hansen. Hänen sopimuksensa ulos ostamiseen jouduttiin käyttämään ennätykselliset 2.1 miljoonaa dollaria. Tämä summa sisältää myös hänen palkkansa seuraavan kolmen vuoden osalta, joten yhteensä sopimuksen arvo on noin 700 000 dollaria yhtä kautta kohden.

Hänen lisäkseen uudessa Cloud9 -kokoonpanossa on useita muita legendaarisia pelaajia. Pelin sisäisenä johtajana toimii Alex ‘’ALEX’’ McMeekin, pommeja suojaamassa toimii Ricky ‘’Floppy’’ Kemery, AWP pelaajana toimii Özgür ‘’woxic’’ Eker, tukevana pelaajana toimii William ‘’mezii’’ Merriman. Cloud9 on käynyt myös pyörähtämässä Suomessa vuonna 2019.

Kuten varmasti huomaat, on tällä joukkueella varmasti paljon potentiaalia jatkoa ajatellen.

Miljoonat eivät tuoneet voittoa

Vaikka kyseessä olikin yksi rahakkaimmista joukkueista ikinä, ei siitä ollut vastusta AleksiB:n luotsaamalla OG:lle. Oma poikamme AleksiB päättikin heti ensimmäisessä kartassa eli Nukessa ottaa joukkueelta luulot pois suorittamalla peräti 44 eliminaatiota kartan aikana. Kyseinen kartta päättyi pistein 22 (OG) – 18 (Cloud9).

Toisessa kartassa OG ei suostunut antamaan edes siimaa Cloud9 joukkueelle. Miragen OG hoiti erittäin puhtaasti luvuin 16 – 10.

Vedonlyönnin osalta eri nettikasinot eivät tarjonneet Cloud9 joukkueelle kovinkaan kummoisia kertoimia. Tämä johtuu luonnollisesti siitä, että kokoonpano on ollut yhdessä vasta muutamien viikkojen ajan.

Yksi asia, jonka jokaisen vedonlyöjän kannattaa tulevaisuutta ajatellen muistaa on talletusbonusten aktiivinen käyttö. Niiden avulla on mahdollista korottaa omien vetojensa panoksia, joka tarkoittaa luonnollisesti sitä, että mahdollisen voitonkin suuruus kasvaa huomattavasti. Jos haluat itse lyödä vetoa e-urheilusta käyttämällä talletusbonuksia, voit löytää niitä esimerkiksi täältä: vedonlyöntibonukset. Talletusbonuksia kannattaa metsästää eri tarjousten kautta. Yleensä uudet asiakkaat nauttivat normaalia paremmista talletusbonuksista e-urheilun osalta. Talletusbonus on yleensä 100%, 200% tai jopa 500% suuruinen (kertaat siis omat rahat).

Näitä bonuksia voi käyttää yleensä suurimmissa turnauksissa. Jos AleksiB:n OG pystyy jatkamaan matkaansa kohti Flashpoint 2 finaaleja, voi silloin olla loistava hetki lyödä vetoa OG:n puolesta.

Vastaa