You are currently viewing GameXpoilla oli paljon nähtävää ja koettavaa.
Kuva: e-urheilua.com / TImo

GameXpoilla oli paljon nähtävää ja koettavaa.

Lukuaika:1 minuuttia

Helsingin messukeskuksessa järjestettiin myös tänä vuonna GameXpo-messut. GameXpo on Suomen suurin pelitapahtuma, joka kerää yhteen kaikki, mitä pelaamisesta kiinnostuneen tulee tietää ja kokea. Paikan päällä voi itse kokeilla eri pelejä, niin uusia että vanhoja retro-pelejeä sekä lautapelejä. Myös paikan päältä voi ostaa itselleen pelejä tai peleihin liittyviä tuotteita messuhintaan.

Alueelta löytyi myös tänäkin vuonna 3 eri lavaa, jossa järjestettiin peliturnauksia. mm Counter Strike, PUBG1000 sekä IS:n lavalla pelattii NHL20 peliä. Jos tykkää itse pelata paljon, niin onnistui oman koneen tuominen paikan päälle olevaan Assemblyn LAN-alueelle.

PUBG100 lavalla pääsi pelamaan muiden paikalla olevien kanssa. Tunnelmaa toi hyvin selostajat, jotka loi alueelle kunnon pelihengen ja tunnelman.

Mukana oli myös mobiilipelejä joita pääsi pelaamaan kaikki halukkaat ihan pienistä lapsista vanhoihin asti. Hatch alueella pelattiin muun muassa Angry Birdsia sekä erinlaisia ajopelejä. Voittamalla sai itselleen upeita palkintoja. Paikalla oli lauantaina Ilaripro ja sunnuntaina ZoneVD joita pääsi tapaamaan ja pelaamaan heidän kanssaan.

Ubisoft oli tuonut pelejä testattavaksi. Niitä oli muunmuassa Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Trials Rising sekä Just Dance 2020. Osa peleistä oli testattavana teltan sisällä sillä ikärajat olivat peleissä olivat K18.

Striimaajia oli koko tapahtuman ajan paikalla. Paikalla olivat muun muassa Myst1s, Nurmion, aippa, tomi_iii sekä monia muita. Hienoa oli se, että katsojat pääsevät näkemään striimaajia ihan livenä ja striimaajat pääsevät tapaamaan katsojiaan messujen yhteydessä.

Perjantaina pelattiin Counter Striken Telia Esports Seriesin toisen kauden finaali ja sen voitti Havu. Myös League Of Legends turnauksen vei lauantaina Nyyrikki eSports itselleen lukemin 2-0.

Toivon mukaan ensi vuonna saataisiin lisää pelialan yrityksiä mukaan paikalle sekä enemmän väkeä vielä lisää. Hieno tapahtuma kaikinpuolin. Suosittelen tulemaan jatkossa pelimessuille, sillä sieltä löytyy kaikille jotakin, jos vain pitää peleistä. Jos et peleistä tykkää, niin vieressä järjestetään WinterXpo eli talviharrastuksiin tarkoitettu messu.

20191117 Game, Messukeskus
Kuvaaja Vesa Koivunen/T-Media

Vastaa