Testissä: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy [PS4]

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Yleinen
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia
Lukuaika:1 minuuttia

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy on Vicarious Visionin kehittämä peli jonka on julkaissut Activision. Ensimmäinen Crash Bandicoot julkaistiin vuonna 1997 jolloin peli sai heti huippu suosion. Peli myi nopeasti yli miljoonan ja sai loistavia arvosteluja.

N. Sane Trilogy on kokoelma jossa on ensimmäiset kolme peliä Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ja Crash Bandicoot 2: Warped. Peli julkaistiin ensin Playstation 4:lle 30.6.2017. Peli julkaistiin 10.2.2018 myös Nintendo Switchille, Xbox Onelle ja Windowsille.

E-URHEILUA.COM testasi uutta Crash Bandicoot N. Sane Trilogy peliä PlayStation 4 – pelikonsolilla. Pelissä oli loistavasti tuotu esiin vanhat alkuperäiset Crashit ja mikään muu ei ollut niinkään muuttunut mutta, grafiikat ja äänet oli remasteroitu.

Niin kuin alkuperäisissä peleissä, Crash käyttää hyppimis- ja pyörimistekniikoita rikkoakseen laatikoita, kerääkseen vamppahedelmiä (eng. Wumpa Fruits) ja vihollisten kukistamiseksi. Laatikoista voi myös saada vamppahedelmien lisäksi lisäelämiä ja suojaavia Aku Aku -naamioita.

Aina kun saa kerättyä 100 vamppahedelmää, saa uuden elämän. Pelissä on myös uusia ominaisuuksia kuten taukovalikot, tallennusjärjestelmät (automaattisena ja manuaalisena), yksittäiset tarkistuspisteet (Check Points) sekä aikahaasteet jolloin pystyy pelaamaan myös Crashin siskolla, Coco Bandicootilla. 10.2.2017 tuli ladattavaksi lisäsisällöksi ”Stormy  Ascent”, joka oli alkuperäisestä Crash Bandicootista pois jätetty taso. Stormy Ascent tasossa on haastetta jopa kokeneemmallekkin Crashin pelaajalle!

Peliin jää nopeasti koukkuun, joten suosittelemme peliä kaikille Crashin ystäville!

Vastaa